Solidus damesveterschoen met uitneembaar voetbed 27001
search
Solidus

Solidus damesveterschoen met uitneembaar voetbed 27001

€ 185,00
Kies uw maat Maat uitverkocht?
Kleur: Zwart
Wat is mijn maat? Bekijk hier de maattabel
Reserveer en pas in een van onze winkels. Referentie: 62419 Of reserveer en pas in een van onze winkels Referentie: 62419
Of bestel direct online

Omschrijving

Stap in stijl en comfort met de Solidus veterschoen voor dames, model Heaven 27001, in tijdloos zwart. Deze schoen belichaamt de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, met een wijdte H voor een ruime pasvorm die ideaal is voor dames met gevoelige voeten.

Gemaakt van hoogwaardig glad leer en nubuck, biedt deze schoen een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De lichtgewicht luftpolster zool zorgt voor optimale demping en ondersteuning bij elke stap, terwijl het uitneembare voetbed en het ondersteunende ontwerp zorgen voor ongeëvenaard comfort.

De Solidus Heaven 27001 is ontworpen met het oog op jouw welzijn en gemak. Met zowel een veter- als ritssluiting is deze schoen eenvoudig aan en uit te trekken, terwijl het uitneembare voetbed een aanpasbare pasvorm biedt voor de meest veeleisende voeten.

Of je nu een dagje uit gaat winkelen of een wandeling maakt in het park, deze veterschoen biedt de perfecte combinatie van comfort en elegantie voor elke gelegenheid. Met Solidus ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit, waardoor deze schoen een essentieel item wordt in je schoenencollectie.

Specificaties
Bovenmateriaal
Combinatie leer
Kleur
00992 schwarz (zwart)
Voering
Extra zachte voering
Zool
stabiele luftpolster zool
Eigenschappen
Lichtgewicht schoen
Met uitneembaar voetbed, geschikt voor steunzolen
Voorgevormd voetbed met extra steunpunten
Zachte en soepele materialen
Breedte
Breed
Sluiting
Veter en rits sluiting
Wijdte
H