Herenschoenen wijdte K, extra breed

Bent u op zoek naar mooie, extra brede herenschoenen? U kunt bij Breedtemaat-schoenen.nl terecht voor een ruim assortiment herenschoenen wijdte K, extra breed.

Herenschoenen Wijdte K, extra breed

Breedtemaat-schoenen.nl biedt een ruim assortiment extra brede herenschoenen wijdte K. De herenschoenen wijdte K zijn uitermate geschikt voor heren met een extra brede voet. Bekijk snel ons aanbod van brede herenschoenen wijdte K van diverse merken.

Breedtemaat-schoenen.nl: Specialist in brede schoenen voor heren

Weet u niet zeker wat uw breedte maat is? lees op de volgende pagina alles over breedte meten van uw voeten

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 61 producten.

Welke wijdtemaat heeft u nodig?

 

Weet u niet wat uw wijdtemaat is? Dan kunt u dit gemakkelijk zelf opmeten. Meet uw voeten om te beginnen zonder schoenen of sokken aan. Leg een meetlint in de breedte op de grond en ga hier met één voet op staan. Vouw het meetlint losjes om het breedste punt van uw voet (net onder je tenen) en zorg dat deze niet helemaal strak gespannen staat. Het is namelijk belangrijk dat er nog enige ruimte overblijft, net als in de schoen. Meet beide voeten in centimeters en gebruik de breedste maat.

Wanneer u de lengte- en breedtemaat hebt opgemeten, kunt u de juiste schoenmaat in de tabel opzoeken. U zoekt eerst de lengtemaat op die bij de door u gemeten centimeters past, vervolgens kijkt u in welke kolom de breedte in centimeters staat. Het belangrijk dat u in de juiste rij van de lengtemaat, de breedtemaat opzoekt. Bekijk vervolgens in onderstaande tabel welke wijdtemaat u nodig heeft. 

Krisman-Westeneng-schoenen

Krisman-Westeneng-schoenen is de webshop van Krisman Schoenen te Zwolle en Westeneng Schoenen te Kootwijkerbroek. U vindt hier een geruime keuze in herenschoenen met uw juiste pasvorm en van goede kwaliteit. We staan bekend om onze service en deskundigheid en helpen u graag indien u ergens vragen over heeft. Kijkt u gerust eens rond of kom langs in één van onze winkels.  

✓Gratis verzending  ✓Gratis ruilen bij verzending naar ons antwoordnummer  ✓Gratis retourneren bij verzending naar ons antwoordnummer  ✓Geld terug als de bestelling binnen 14 dagen geretourneerd wordt.