Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Onze winkels zijn open op afspraak, neem contact met ons op voor een afspraak. Ook onze webwinkel is gewoon geopend voor bestellen en retourneren.

Herenschoenen

Comfort is zeer belangrijk, zeker als het gaat om schoenen. Bij het uitzoeken van nieuwe herenschoenen is het dan ook niet alleen de lengte die telt. De breedte van uw voet is minstens net zo belangrijk, aangezien de vorm van iedere voet verschillend is. Breedtemaat-schoenen.nl biedt een ruim assortiment herenschoenen in diverse wijdtes. Zo vind...

Comfort is zeer belangrijk, zeker als het gaat om schoenen. Bij het uitzoeken van nieuwe herenschoenen is het dan ook niet alleen de lengte die telt. De breedte van uw voet is minstens net zo belangrijk, aangezien de vorm van iedere voet verschillend is. Breedtemaat-schoenen.nl biedt een ruim assortiment herenschoenen in diverse wijdtes. Zo vindt u bij ons herenschoenen met een (zeer) smalle wijdte, maar ook herenschoenen met een (zeer) brede wijdte. 

Diverse brede schoenen voor heren

Het is van groot belang dat u schoenen draagt met de juiste pasvorm. Slecht passende schoenen kunnen op termijn leiden tot gezondheidsklachten, waaronder rugpijn. Het is daarom aan te raden om de breedte van uw voet op te meten, zodat u exact weet welke breedtemaat er bij uw voeten past. U kunt bij ons terecht voor herenschoenen met de volgende wijdtes:

De wijdtes voor herenschoenen

  • Herenschoenen wijdte E, smal
  • Herenschoenen wijdte G, normaal, ruim
  • Herenschoenen wijdte H, breed
  • Herenschoenen wijdte K, extra breed

Kwaliteit en pasvorm brede herenschoenen

U bent bij ons aan het juiste adres als u veel waarde hecht aan herenschoenen van goede kwaliteit met een juiste pasvorm. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten herenschoenen van diverse merken. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse wijdtes, van smal tot zeer breed. Bekijk snel ons aanbod!

Lees meer

Raster Lijst

Toont 1 - 36 van de 370 items