Winkelbeleving  

Een bezoek aan Krisman Schoenen of Westeneng Schoenen is van alle gemakken voorzien. Stap binnen en laat u begroeten door een van onze ervaren verkopers. De winkel is ruim opgezet, zodat u ontspannen kunt rondlopen terwijl uw kinderen zich vermaken in de ballenbak en u aan de koffietafel van een lekker bakje kunt genieten. 

Wij vinden het belangrijk dat er een passende schoen wordt gevonden die bij uw unieke voet past. Daarom nemen wij alle tijd om de voeten van u of uw kinderen te meten en uw wensen te bespreken. Onze deskundige verkopers kunnen u adviseren welke schoenen geschikt zijn, zodat u tevreden de deur uit kunt gaan. 

En dat is nog niet alles! Bij aankoop van een paar schoenen krijgen kinderen een klein cadeautje mee. Als blijk van waardering voor onze vaste klanten, kunt u profiteren van korting via ons klantenspaarsysteem. Bovendien hebben we regelmatig aanbiedingen en acties in de winkel. 

Reparatie van schoenen 

Bij onze schoenenwinkel leggen we niet alleen de nadruk op het aanbieden van schoenen van uitstekende kwaliteit, maar we erkennen ook het belang van duurzaamheid en het verlengen van de levensduur van uw favoriete paren. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots op onze schoenreparatieservice. 

Onze schoenreparatieservice is ontworpen om uw schoenen te herstellen en te vernieuwen, zodat u er langer van kunt genieten. Of het nu gaat om het vervangen van versleten zolen, het herstellen van beschadigde hakken, of het opfrissen van het materiaal, onze bekwame vakmensen staan klaar om uw schoenen een tweede leven te geven.  

Krisman schoenen Zwolle 

Assendorperstraat 120 

8012 CC Zwolle 

Openingstijden Krisman Zwolle

Maandag
Dinsdag t/m vrijdag        
Zaterdag

13:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:00 - 17:00

Mocht u ons willen bellen, kunt u dat doen op dit nummer: 038 4217950 

KvK nr. 56097980 

BTW NL 8519.73.322.B01 

Route en parkeren

Krisman Schoenen in Zwolle is goed te bereiken met de auto. Als u in het centrum van Zwolle begint, kunt u verschillende straten gebruiken om naar de Assendorperstraat te komen. U zou kunnen overwegen om via de Thorbeckegracht, Kamperstraat, of Eekwal te rijden, afhankelijk van de verkeerssituatie en eventueel eenrichtingsverkeer. 

Wanneer u bij onze schoenenwinkel in Assendorp aankomt, kunt u recht voor onze deur parkeren.  

Assortiment

In onze winkel in Zwolle kunt u kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen kopen. Als u op zoek bent naar Durea in Zwolle, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen ook merken als Gabor, Durea, Twins & Trackstyle en nog veel meer.  

Westeneng schoenen Kootwijkerbroek 

Adres:  

Wesselseweg 172 

3774 RM Kootwijkerbroek 

Openingstijden Westeneng Kootwijkerbroek 

Maandag
Dinsdag t/m donderdag
Vrijdag
Zaterdag

13:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 20:00
09:00 - 17:00

Mocht u ons willen bellen, kunt u dat doen op het nummer: 0342 441270. 

KvK nr. 08158645 

BTW NL8205.99.360.B01 

Route en parkeren 

U kunt onze schoenenwinkel in Kootwijkerbroek gemakkelijk bereiken met de auto of fiets. Westeneng Schoenen bevindt zich namelijk aan de N800, een weg die tussen Barneveld en Stroe loopt. Wanneer u op de Wesselseweg op nummer 172 bent aangekomen, kunt u recht voor onze deur parkeren. 

Assortiment

Bij Westeneng Schoenen bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen. Onze specialiteit ligt in het aanbieden van schoenen in diverse breedtematen, waardoor we voor elke voet de perfecte pasvorm kunnen bieden.  

Voer een locatie in (postcode, adres, woonplaats of land) om de dichtstbijzijnde winkels te vinden.

# Adres Afstand