Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Zondags zijn wij gesloten

Xsensible damesveterschoen met uitneembaar voetbed Chelsea Stretchwalker

Of reserveer en pas in een van onze winkels:

Reserveren

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken.


- Verwisselbaar voetbed, ook geschikt voor eigen inlegzool.
- Leer bovenmateriaal en leren voering.
- Stevige hielsluiting

Bestel uw prachtige Xsensible damesveterschoen met uitneembaar voetbed Xsensible damesveterschoen met uitneembaar voetbed Chelsea Stretchwalker bij breedtemaat-schoenen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de breedte van schoenen. Een goede breedte van de schoen is belangrijk voor uw loopplezier en comfort.

Deze Xsensible strechwalker Chelsea in de kleur 220 navy is uitgevoerd in een combinatie van blauw nubukleer en strechleer aan de bovenzijde van de schoen, waardoor de schoen zich gemakkelijk aan de voet aanpast. De strechwalker Chelsea  is voorzien van een uniek balanspunt in de zool. Dit balanspunt zorgt voor een gelijke drukverdeling. De Strechwalker heeft een perfecte balans en zorgt voor een ultiem loopcomfort. De Xsensble Chelsea heeft een verwisselbaar voetbed, heeft een leren bovenwerk, is leer gevoerd en heeft een functionele rits aan de buitenzijde van de schoen.

Wijdte:G