Lijst van producten op merk Trackstyle

filter Filter en sorteer

Krisman en Westeneng schoenen zijn gespecialiseerd in de breedtemaat schoenen van Trackstyle. De breedtematen variëren van wijdte 2 1/2 (extra smal) tot en met breedtemaat 6 1/2 (extra breed). De pasvorm van deze stevige jongensschoen is daardoor perfect. Bij kinderschoenen wordt dikwijls alleen op de lengtemaat gelet, de juiste breedte is echter minstens zo belangrijk. Trackstyle is een van de weinige kinderschoenen merken, die 1 model in meerdere breedtematen maakt. De Trackstyle schoenen hebben een stevige contrefoort voor een goede hielaansluiting. Trackstyle worden onder goede omstandigheden gemaakt en is vrij van kinderarbeid.  

Lees meer

Er zijn 191 producten.

Trackstyle schoenen

Trackstyle is een populair schoenenmerk voor jongens. Het bedrijf heeft zich gericht op het creëren van comfortabele en duurzame schoenen die aan de specifieke eisen van kinderen voldoen. Een van de belangrijkste uitdagingen bij het vinden van de juiste kinderschoenen is het vinden van de juiste pasvorm, vooral voor kinderen met brede voeten. Gelukkig biedt Trackstyle een uitgebreid aanbod aan kinderschoenen, waardoor ouders de mogelijkheid hebben om de perfecte schoen voor hun kind te vinden.

 

Trackstyle schoenen: comfortabel voor actieve kinderen 

Het topmerk Trackstyle heeft een karakteristieke stijl. Veel Trackstyle schoenen zijn vervaardigd van glad leer met een dessin opgebouwd uit gekleurde vlakken of stroken die goed matchen. Deze modieuze doorgestikte vlakken zorgen voor een moderne look. Deze schitterende modellen zijn zeker geschikt voor actieve kinderen. De lichte profielzolen zijn erg stevig. Deze Trackstyle schoenen of laarzen zijn prima geschikt voor de spelende en rennende jeugd. Ze steunen smalle enkels en geven stabiliteit in de hiel, enkels en voorvoet. De rubberen kruipneus op de sneakers beschermt de schoen tegen slijtage.

Breedtemaat Trackstyle kinderschoenen: smalle en brede schoenen

Voor kinderen met smalle voeten of brede schoenen, biedt Trackstyle ook een scala aan schoenen in smallere en wijde breedtematen. De schoenen zijn speciaal ontworpen om aan de specifieke eisen van kinderen met smalle voeten te voldoen. Deze schoenen bieden dezelfde hoge kwaliteit en comfort als de wijdere maten, en zijn de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een comfortabele en stevige schoen die goed aansluit.

Trackstyle schoenen kopen

U vindt kinderbooties en andere Trackstyle schoenen in breedtematen 2,5 tot 6 en in diverse schoenmaten. Zoekt u een speciale maat of wilt u in onze vestiging schoenen passen? Reserveer uw favoriete Trackstyle schoenen dan online en neem even contact met ons op. Wij geven u graag advies. Ziet u hier nu een stoer paar kinderschoenen in een smalle of brede maat en heeft uw kind deze nodig? Bestel de Trackstyle schoenen dan gelijk, want verzenden doen we gratis!