Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Zondags zijn wij gesloten

Hartjes dames kort laarsje op hak 11072 G-wijdte

Of reserveer en pas in een van onze winkels:

Reserveren

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken.


- Verwisselbaar voetbed, ook geschikt voor eigen inlegzool.
- Leer bovenmateriaal en leren voering.
- Stevige hielsluiting

Bestel uw prachtige Hartjes dames kort laarsje op hak Hartjes dames kort laarsje op hak 11072 G-wijdte bij breedtemaat-schoenen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de breedte van schoenen. Een goede breedte van de schoen is belangrijk voor uw loopplezier en comfort.

Het Hartjes 11072 in kleur 47 donkerblauw geprent laarsje  op een comfortabele G wijdte heeft een verwisselbaar voetbed. De zool van de Hartjes 11072 is voorzien van de XS-technologie, een geintegreerde afwikkelband die de natuurlijke afwikkeling van de voet bevorderd. Daarnaast hebben de schoenen een lichtgewichtzool van rubber. De hakhoogte van het Hartjes laarsje is 35 mm, een stevig blokhakje, waar u een hele dag met plezier op loopt. Het Hartjes laarsje is donkerblauw geprent nubukleer, heeft een loden (wollen) voering en een loden bekleed voetbed. De schachthoogte is 11,5 cm en aan de binnenzijde en buitenzijde een functionele ritssluiting.

Wijdte:G