Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Zondags zijn wij gesloten
Durea damesboot sportief 9628 H-wijdte
Wijdte: H

Durea damesboot sportief 9628 H-wijdte

Bestel uw prachtige Durea damesboot sportief Durea damesboot sportief 9628 H-wijdte bij breedtemaat-schoenen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de breedte van schoenen. Een goede breedte van de schoen is belangrijk voor uw loopplezier en comfort.

Of reserveer en pas in een van onze winkels:

Reserveren


- Verwisselbaar voetbed, ook geschikt voor eigen inlegzool.
- Leer bovenmateriaal en leren voering.
- Stevige hielsluiting

Deze Durea boot 9628 is gemaakt op leest 685 H-breedte, een  brede leest, waardoor deze boot geschikt is voor de  brede voet.

Leest 685 H heeft de volgende eigenschappen: Hakhoogte: 1,7 cm. Zool: een afwikkelzool van TPU in 2 componenten. Zool welke zeer geschikt is voor hielspoor en peesplaatontsteking en voor een stijve grote teen. Polstering onder voorvoet. Leestvorm: Rond spits, leest loopt spitser bij de kleine teen.

De Durea comfortboot 9628 heeft een schachthoogte van 85 mm, is aan de bovenzijde gepolster en heeft aan de binnenzijde een ritssluiting. De Durea 9628 is gemaakt in kleur 7561 een combinatie van blauwleer  en blauw prentleer. De damesboot is leergevoerd en heeft een verwisselbaar voetbed.

Wijdte:H