Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Onze winkels zijn open op afspraak, neem contact met ons op voor een afspraak. Ook onze webwinkel is gewoon geopend voor bestellen en retourneren.

Australian herenmoliere sportief Browning 15.1508.01 H-wijdte

Bestel uw prachtige Australian herenmoliere sportief Australian herenmoliere sportief Browning 15.1508.01 H-wijdte bij breedtemaat-schoenen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de breedte van schoenen. Een goede breedte van de schoen is belangrijk voor uw loopplezier en comfort.

 (5 Items)

Less more

Prijs: € 140,00

Deze leuke sneakers zijn van het merk Australian Footwear, model 'Browing Sneakers Zwart' (15.1508.01-A05). De sneakers doe je zonder enige moeite aan en uit door middel van de veterssluiting. Vervolgens is de schoen uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van leer. Bovendien bestaat het binnenwerk van de schoen uit leer. Dit geldt ook voor de binnenzool. Ten slotte is door het uitneembaar voetbed het mogelijk om een aparte inlegzool te gebruiken. Het model heeft wijdere pasvorm.

Wijdte:H