Kinderschoenen

Kinderschoenen nodig? Een fijn en comfortabel loopcomfort is wat je ieder kind wilt geven. Kinderen lopen er van nieuwsgierigheid soms een hoop van af. Het is dan ook belangrijk dat je een goede kwaliteit kinderschoen kiest, waar je kind bij het dragen zich prettig bij voelt. Nu weten wij als geen ander dat niet ieder kindje een standaard schoenmaat draagt en hier dus verschillende wijdtematen in bestaan. Zo biedt

Breedtemaat-schoenen.nl een geruim assortiment aan kinderschoenen aan. U vindt bij ons kinderschoenen in zowel smalle als breedtematen.

Diverse wijdtes kinderschoenen


Kinderschoenen Wijdte 2 1/2 (extra small)

Kinderschoenen Wijdte 3 1/2 (smal)

Kinderschoenen Wijdte 5 breed

Kinderschoenen wijdte 6 (extra breed)

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
+Meer... -Minder
Filter

Er zijn 630 producten.

Kwaliteit en pasvorm brede kinderschoenen

U bent bij ons aan het juiste adres als u veel waarde hecht aan kinderschoenen van goede kwaliteit met de juiste pasvorm. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten kinderschoenen van diverse merken, waaronder TWINS, Piedro voor mooie boots en laarsjes. Of trackstyle wat op dit moment ook erg populair is bij de kinderen aals sneaker, hoge schoen of bandschoen bijvoorbeeld? Uiteraard heeft u de keuze uit diverse wijdtes voor uw kinde, van smal tot zeer breed.



Breedtemaatschoenen.nl | Uw specialist in schoenen

Bekijkt u gerust het geruime assortiment in kinderschoenen. Advies nodig? Stel gerust uw vraag hier of neem contact op via 038-4217950 .