Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.

Overzicht van producten van fabrikant Helioform

Met Helioform schoenen kiest u voor een combinatie van modieusheid en comfort. Dit Hollandse merk heeft van oudsher altijd het draagcomfort op de voorgrond gezet zonder af te doen aan stijl en kwaliteit.

Meer
GridList
Toont 1 - 2 van de 2 items

 

Helioform schoenen zijn heerlijk om te dragen en dat wil de producent van dit Nederlandse merk ook graag zo houden. Voeten zijn er in diverse soorten en maten en alleen een goede pasvorm zorgt ervoor dat schoeisel voldoende steun biedt en comfortabel zit. Helioform schoenen houden rekening met de diversiteit onder Nederlandse damesvoeten. Krisman & Westeneng adviseert u graag over de collectie schoenen die dit bijzondere merk levert. Hierbij informeren wij u over de diverse mogelijkheden van breedtematen, schachtwijdte en kuitwijdte die geboden worden. Service is voor ons een van belang, omdat wij u graag als klant terugzien.


Helioform schoenen: altijd op zoek naar comfort

Bij Helioform schoenen noemen ze zichzelf met een knipoog ook wel: de uitvinders van het comfort. Schoenen van dit merk moeten dan ook zonder uitzondering comfortabel zitten. Daarom draait alles bij Helioform schoenen in de eerst plaats om pasvorm. Een schoen kan alleen echt goed zitten als deze voldoende steun geeft aan de voet. Dat wordt bij Helioform bereikt door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit en aandacht voor het productieproces gedurende de hele fabricage. Hierdoor wordt een draagcomfort gerealiseerd dat past bij uw lievelingsschoenen. Wie op zoek is naar een paar schoenen met perfecte pasvorm, zal al snel bij Helioform schoenen uitkomen. Door de uitgebreide collectie kunt u eigenlijk voor ieder seizoen en voor iedere gelegenheid een paar modieuze Helioform schoenen vinden. Comfort is niet leeftijdgebonden en de schoenen van dit label zijn dat ook beslist niet. Schoenen van Helioform passen net zo goed onder skinny jeans als onder een elegante rok.

Helioform schoenen: elegant en zeer divers

Helioform schoenen zijn eigentijds en zeer divers. Er zijn vele modellen in alle kleuren verkrijgbaar afgestemd op de mode van het seizoen en daarom altijd uitstekend te combineren. In het assortiment van Helioform zijn schoenen opgenomen voor iedere gelegenheid en voor iedere kledingstijl Er zijn boots en enkellaarsjes, maar ook instappers en sneakers. Bij boots zijn er meerdere schachtmaten verkrijgbaar. Omdat comfort een zo belangrijke rol speelt bij Helioform schoenen is het voetbed altijd uitneembaar en kan dit naar behoefte worden verangen door een inlegzool die u nog beter bevalt.
In het assortiment van Helioform zijn er verschillende leestmaten en (heel bijzonder) ook meerdere kuitwijdtes. Hierdoor is het mogelijk dat iedere modebewuste dame altijd een paar Helioform schoenen zal vinden dat volmaakt past en bovendien erg mooi is.