Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.

Overzicht van producten van fabrikant Pocco Pazza

Met Pocca Pazza schoenen kiest u voor een combinatie van het beste Hollandse design en Italiaans vakmanschap op het gebied van productie van schoenen. Pocca Pazza schoenen zijn modieus, maar er is ook altijd gedacht aan draagcomfort.

Meer
GridList

Promotion

Pocco Pazza damesveterschoen met uitneembaar voetbed P 1476 G-wijdte Wijdte: G

Pocco Pazza damesveterschoen met uitneembaar voetbed P 1476 G-wijdte

Pocco Pazza damesveterschoen met uitneembaar voetbed

€ 90,00 € 180,00

Promotion

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1610 G-wijdte Wijdte: G

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1610 G-wijdte

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed

€ 90,00 € 180,00

Promotion

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1549 H-wijdte Wijdte: H

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1549 H-wijdte

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed

€ 95,00 € 190,00

Promotion

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1549 H-wijdte Wijdte: H

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed P1549 H-wijdte

Pocco Pazza damespump met uitneembaar voetbed

€ 95,00 € 190,00
Toont 1 - 11 van de 11 items

 

Pocca Pazza schoenen zijn er voor de moderne vrouw die op zoek is naar elegant schoeisel dat trendy en mooi is. Daarbij is het in de hedendaagse drukke maatschappij ook van belang dat het comfort van het schoeisel gegarandeerd is. Pocca Pazza heeft ouderwets vakmanschap een nieuwe betekenis gegeven en is nog constant op zoek naar verbeteringen. Krisman & Westeneng adviseert u graag over de verschillende types schoen die dit bijzondere merk levert. Service is voor ons een vanzelfsprekendheid en daar mag u bij ons dan ook altijd op rekenen.

Pocca Pazza schoenen: trendy en comfy

De Nederlandse oprichtster van het luxe merk Pocca Pazza vertrouwt op Italiaans vakmanschap al het gaat op het maken van de schoenen voor dit label. Pocca Pazza schoenen worden uitsluitend geproduceerd in een klein Italiaans familiebedrijf waar alles nog draait om kwaliteit van het materiaal en vakmanschap bij de productie. Controle van het hele proces van het oorspronkelijke stuk leer tot aan de complete schoen is de formule voor het succes van Pocca Pazza schoenen. Design speelt een belangrijke rol in het assortiment, maar dit mag nooit ten koste gaan van het draagcomfort. De leesten van de Pocca Pazza schoenen variëren van smal tot breed. Dat betekent dat er ook voor u altijd een model geschikt zal zijn.

Pocca Pazza schoenen: op zoek naar vernieuwing

Pocca Pazza schoenen worden gemaakt op traditionele wijze door Italiaanse meester-schoenmakers die het vak van generatie op generatie overgedragen hebben gekregen, maar dit betekent niet dat er geen ruimte is voor verandering en verbetering. Bij het produceren van Pocca Pazza schoenen is er altijd aandacht voor het verfijnen van de processen om te komen tot een combinatie van de mooiste schoenen die ook kwaliteit en comfort bieden. Het aanbod van Pocca Pazza schoenen is ruim, u kunt uw keuze maken uit diverse types, zoals ballerina's, pumps, enkellaarsjes en veterschoenen. Hierdoor zijn deze schoenen niet weg te denken uit de moderne garderobe. Er zijn modellen die perfect te combineren zijn met een casual outfit, maar natuurlijk is er ook gedacht aan de avonden dat 'dressed' met een hoofdletter wordt geschreven.
Als bijzondere extra is het voetbed van Pocca Pazza schoenen uitneembaar. Hierdoor is het mogelijk om de schoen met een voetbed te dragen, zodat het voor u nog comfortabeler is.